El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, signaran dilluns, 14 de desembre, a les 11:00 hores, el conveni de col·laboració per dur a terme les tasques d’integració tecnològica dels serveis d’emergència de l’Ajuntament en els sistemes del centre d’atenció i gestió de trucades d’urgència 112 Catalunya.

Després de l’acte de signatura, el conseller Sàmper i el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, atendran els mitjans de comunicació.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

11:00|El conseller Sàmper i Ada Colau signen el conveni de col·laboració per la integració tecnològica dels serveis d'emergència de l'Ajuntament en el telèfon d'emergències 112 de Catalunya. Via telemàtica des de l'Ajuntament de Barcelona |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, signaran el conveni de col·laboració per dur a terme les tasques d’integració tecnològica dels serveis d’emergència de l’Ajuntament en els sistemes del centre d’atenció i gestió de trucades d’urgència 112 de Catalunya. Després de l’acte de signatura, el conseller Sàmper i el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, atendran els mitjans de comunicació. Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).