Sala de premsa

El conseller Jordi Puigneró i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signen el conveni per al desplegament de la fibra òptica

query_builder   21 desembre 2020 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Puigneró i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signen el conveni per al desplegament de la fibra òptica

  • L’acte es podrà seguir via streaming el proper dilluns 21 de desembre, a les 11.30 hores, en aquest

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signaran el proper dilluns 21 de desembre, el conveni entre la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona per al desplegament i la compartició d’infraestructures de telecomunicacions a la xarxa local de carreteres titularitat de la Diputació de Tarragona i l’adquisició de compromisos de construcció d’infraestructures de telecomunicacions per al període 2021-2022.

L’acte es podrà seguir via streaming en aquest enllaç a les 11.30 hores. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran seguir l’acte presencialment, però es necessitarà prèvia acreditació via correu electrònic a premsa@dipta.cat.

Els mitjans que segueixin la presentació per via telemàtica podran formular preguntes durant l’streaming enviant-les per WhatsApp al 615 88 13 62 (indicant nom i mitjà).

11:30|El conseller Jordi Puigneró i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signen el conveni per al desplegament de la fibra òptica . Auditori Diputació (C. de Pere Martell, 2)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signaran el conveni entre la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona per al desplegament i la compartició d’infraestructures de telecomunicacions a la xarxa local de carreteres titularitat de la Diputació de Tarragona i l’adquisició de compromisos de construcció d’infraestructures de telecomunicacions per al període 2021-2022. A l'acte l'acompanyarà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris. L’acte es podrà seguir via streaming en aquest enllaç.

`