Sala de premsa

El conseller Jordi Puigneró participa en la presentació de la seu del Centre de Blockchain de Catalunya a Girona

L'acte tindrà lloc demà, dimecres, 23 de desembre, a les 16:30 h

query_builder   23 desembre 2020 16:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Puigneró participa en la presentació de la seu del Centre de Blockchain de Catalunya a Girona

L'acte tindrà lloc demà, dimecres, 23 de desembre, a les 16:30 h

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en la presentació de la seu del Centre de Blockchain de Catalunya, una iniciativa liderada per la Cambra de Comerç de Barcelona que té com a objectiu impulsar l’ens com a espai de difusió, recerca i desenvolupament d’aquesta incipient tecnologia i convertir Catalunya en referent per a l’atracció d’empreses i talent en aquest sector. 

El projecte compta amb el suport de la Universitat de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Girona i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. 

L’acte tindrà lloc demà, dimecres, 23 de desembre, a les 16:30 h a l’Auditori Manel Xifra Boada de l’Edifici Narcís Monturiol situat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Durant la presentació, hi intervindran la vicepresidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca; el president del Centre Blockchain de Catalunya, Quirze Salomó; el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró.

La sessió es podrà seguir presencialment o bé per via telemàtica a través del canal https://www.youtube.com/univgirona.

En cas que algun mitjà desitgi acudir de forma presencial, es prega que contacti a cap.acri@udg.edu

16:30|El conseller Puigneró participa en la presentació de la seu del Centre de Blockchain de Catalunya. Auditori Manel Xifra Boada de l'Edifici Narcís Monturiol al Parc Científic i Tecnològic de la UdG|Girona (Gironès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en la presentació de la seu del Centre de Blockchain de Catalunya a Girona.

`