El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, compareixeran demà dijous 24 de desembre en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. El conseller Sàmper estarà acompanyat del subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, mentre que la consellera Vergés ho estarà del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimón.

La roda de premsa començarà a les 11.30 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom.

Els mitjans interessats a seguir la roda, cal que us acrediteu escrivint a comunicacio.interior@gencat.cat abans de les 19.00 h d’avui dimecres 23 de desembre, indicant nom i cognoms del periodista i correu electrònic.

🔴 Abans de l’inici de la roda de premsa us enviarem l’enllaç i la contrasenya per accedir-hi. Les proves de so es faran a les 11:15 hores.

Podreu seguir-ne l’emissió en directe al canal 3/24

11:30|El conseller Sàmper i la consellera Vergés fan seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19. Acte telemàtic|- (-)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, compareixeran en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. El conseller Sàmper estarà acompanyat del subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, mentre que la consellera Vergés ho estarà del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimón.