Sala de premsa

Sessió informativa sobre les ajudes COVID al sector cultural 2021

query_builder   10 febrer 2021 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Sessió informativa sobre les ajudes COVID al sector cultural 2021

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, informarà demà, 10 de febrer, del primer paquet d’ajudes per al sector cultural que impulsa el Departament per fer front a la COVID-19 aquest 2021. La compareixença, en la qual també participarà el secretari general de Cultura, Lluís Baulenas, tindrà lloc a les 12 hores al Palau Marc.

La sessió tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi presencialment caldrà enviar un correu electrònic a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom i cognoms i mitjà de comunicació.

D’altra banda, la roda de premsa també es podrà seguir telemàticament a través de Youtube: https://www.youtube.com/user/culturacatalunya. Els periodistes que la segueixin virtualment podran adreçar preguntes per Whatsapp al 677252982 (Laura Costa).

 

12:00|La consellera Ponsa informa del primer paquet d'ajudes COVID al sector cultural de 2021. Palau Marc. Seu del Departament de Cultura (La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, informarà del primer paquet d’ajudes per al sector cultural que impulsa el Departament per fer front a la COVID-19 aquest 2021.

`