Sala de premsa

La consellera Vergés visita el nou espai hospitalari polivalent de l'Arnau de Vilanova

query_builder   11 febrer 2021 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vergés visita el nou espai hospitalari polivalent de l'Arnau de Vilanova

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà demà, 11 de febrer, el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que entra en funcionament el pròxim dilluns.

Vergés explicarà el projecte en roda de premsa i l'acompanyaran Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària a Lleida del Servei Català de la Salut; i Ramón Sentís, gerent territorial a Lleida de l’Institut Català de la Salut.

Serà una roda de premsa telemàtica a partir de les 18.00 hores en què els mitjans de comunicació podran participar a través de Zoom:

https://zoom.us/j/92554943558?pwd=OVlPeUd4ZWRod1hWdzBLMlNZK25QZz09

ID de reunió: 925 5494 3558

Codi d’accés: 812024

La roda també es podrà seguir per aquest enllaç de Youtube: https://youtu.be/wYBYVFlahYw

IMPORTANT: Els mitjans de comunicació interessats a agafar imatges de l’interior de l’espai Hospitalari Polivalent podran fer-ho al matí, a les 10.30 hores. És imprescindible acreditar-se al llarg del dia d’avui dimecres al correu sdiego.lleida.ics_ext@gencat.cat.
Serà una visita a les instal·lacions sense declaracions i les imatges quedaran embargades fins a la finalització de la roda de premsa de la tarda.

18:00|La consellera Vergés visita el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Arnau de Vilanova. Hospital Arnau de Vilanova|Lleida (Segrià)

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que entrarà en funcionament el pròxim dilluns. Vergés explicarà el projecte en roda de premsa i l'acompanyaran Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària a Lleida del Servei Català de la Salut; i Ramón Sentís, gerent territorial a Lleida de l’Institut Català de la Salut.

`