Sala de premsa

La consellera Budó presideix la commemoració de l'any Joan Triadú

query_builder   19 febrer 2021 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó presideix la commemoració de l'any Joan Triadú

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Mertixell Budó, oferirà demà divendres, 19 de febrer, a les 11 hores una roda de premsa telemàtica per presentar les activitats que es realitzaran per commemorar l’any Joan Triadú. La portaveu estarà acompanyada del comissari responsable de la commemoració de la figura del pedagog, escriptor i crític català, Joan Josep Isern.

*La roda de premsa es podrà seguir telemàticament a través de la plataforma zoom.

Els mitjans de comunicació interessats en l’acte s’hauran d’acreditar prèviament i hauran d’enviar un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins demà divendres a les 9.30h.

11:00|La consellera Budó presideix la commemoració de l'any Joan Triadú. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Mertixell Budó, oferirà una roda de premsa telemàtica per presentar les activitats que es realitzaran per commemorar l’any Joan Triadú. La portaveu estarà acompanyada del comissari responsable de memorar la figura del pedagog, escriptor i crític català, Joan Josep Isern.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia