El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, acompanyat del director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo, i del cap del cos dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, presentarà demà divendres 26 de febrer a les 11:00 hores, els  nous vehicles tipus Bomba Rural Pesada del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

A les 11 hores s’ensenyarà un camió i els mitjans gràfics podran prendre imatges i posteriorment es faran els parlaments i el torn de preguntes.

Degut a les mesures excepcionals per la Covid19, us preguem que arribeu a les 10:30 hores.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, abans de les 18 hores d’avui dijous.

11:00|El conseller Sàmper presenta els nous vehicles del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Institut de Seguretat Pública de Catalunya|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, acompanyat del cap del cos dels Bombers de la generalitat, David Borrell, presentarà dels nous vehicles tipus Bomba Rural Pesada del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els mitjans hauran d'arribar a les 10:30 hores.