Sala de premsa

UNIVERSITATS

El conseller Tremosa encapçala l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici per pimes i startups del Campus Diagonal-Besòs de la UPC

query_builder   17 març 2021 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tremosa encapçala l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici per pimes i startups del Campus Diagonal-Besòs de la UPC

  • L’acte comptarà també amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; de l’alcalde de Sant Adrià del Besòs, Joan Callau; i del rector de la UPC, Francesc Torres

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, encapçalarà demà dimecres l’acte de col·locació de la primera pedra de l’edifici per a pimes i startups que es construirà al Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). A l’acte també hi participaran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; la presidenta del Consorci del Campus Diagonal-Besòs i segona tinent d'alcaldia de Barcelona, Janet Sanz; el secretari d’Universitats i Recerca, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Francesc Torres.

L’acte començarà a les 12.30h amb un breu recorregut de les autoritats pel nou Parc del Campus Diagonal-Besòs, i i continuarà amb la col·locació de la primera pedra del nou edifici per a pimesi els parlaments institucionals.

L’acte es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç. Per cobrir-ho de manera presencial, els mitjans hauran de complimentar el registre previ en aquest formulari.

IMPORTANT: Mitja hora abans de l'inici de l'acte, els periodistes gràfics (només càmeres i fotògrafs) podran prendre imatges del parc des del terrat de la Residència Diagonal-Besòs, just al costat de l’Edifici I. El punt de trobada també serà entre els edificis C i I, a les 12.00 hores. La pujada al terrat, i també el recorregut pel parc de les autoritats, es farà respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries vigents.

12:30|El conseller Tremosa encapçala l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici per pimes i startups del Campus Diagonal-Besòs de la UPC. Av. d'Eduard Maristany, 16|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, encapçalarà l’acte de col·locació de la primera pedra de l’edifici per pimes i startups del Campus Diagonal-Besòs de la UPC. L’acte es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç. Per cobrir-ho de manera presencial, els mitjans hauran de complimentar el registre previ en aquest formulari.

`