Sala de premsa

Salut i Interior anuncien mesures de mobilitat a Catalunya per la Covid-19

query_builder   7 abril 2021 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Salut i Interior anuncien mesures de mobilitat a Catalunya per la Covid-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa telemàtica aquesta tarda per detallar la decisió presa aquest migdia pel PROCICAT, consistent a mantenir el perímetre comarcal i eliminar la possibilitat que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca. Aquesta mesura, l'única que varia respecte a la darrera resolució del PROCICAT, entrarà en vigor a partir d’aquest divendres a les 00:00h.

En la roda, per completar la informació epidemiològica i de mobilitat, Vergés estarà acompanyada del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, mentre que Sàmper ho estarà del comissari dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, i del subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado.

La roda de premsa començarà a les 18 hores. Els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom: https://zoom.us/j/92523223181?pwd=cElnTmx2V05zZmlLNUxPbzBDdXgyUT09

ID de reunió: 925 2322 3181

Codi d’accés: 607161

18:00|Salut i Interior anuncien mesures de mobilitat a Catalunya per la Covid-19. Departament de Salut - Departament d'Interior|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa telemàtica aquesta tarda per detallar la decisió presa aquest migdia pel PROCICAT.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia