Sala de premsa

El president d'FGC participa al col·loqui en línia "Barcelona i les seves infraestructures clau" de Barcelona Tribuna

query_builder   13 abril 2021 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president d'FGC participa al col·loqui en línia "Barcelona i les seves infraestructures clau" de Barcelona Tribuna

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, participarà demà dimarts 13 d’abril, a les 09.00 hores, al col·loqui en línia "Barcelona i les seves infraestructures clau” organitzat per Barcelona Tribuna.

El col·loqui serà presentat per Miquel Roca i Junyent, president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, i moderat per Enric Sierra, periodista i director adjunt de La Vanguardia. Al col·loqui també participaran Salvador Alemany, president de Saba Infraestructuras i expresident d’Abertis; Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona, i Maurici Lucena, president d’AENA.

L’acte es podrà seguir en directe des del web de www.barcelonatribuna.com i de www.lavanguardia.com. Es poden enviar preguntes a secretaria@barcelonatribuna.com fins el dilluns 12 d'abril a les 14h. 

09:00|Col·loqui en línia "Barcelona i les seves infraestructures clau" de Barcelona Tribuna. Acte telemàtic|- (-)

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, participarà al col·loqui virtual " Barcelona i les seves infraestructures clau” organitzat per Barcelona Tribuna.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia