• El conseller d’Empresa i Coneixement compareixerà a les 11.00 hores acompanyat del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero

  • La compareixença serà en format telemàtic i per seguir-la caldrà acreditar-se prèviament davant del Gabinet de comunicació d’Empresa i Coneixement


El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentarà demà en roda de premsa el balanç de l’any 2020 de captació d’inversions estrangeres de la Generalitat que es realitza a través d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement. El conseller Tremosa estarà acompanyat del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11:00h de manera telemàtica a través de l’aplicació Zoom. Per poder-hi participar caldrà que envieu un correu a premsa.emc@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil.

Podeu enviar la sol·licitud fins avui a les 20.00 hores. Demà dimecres a les 10.00 hores, aproximadament, rebreu les contrasenyes per poder participar a la roda de premsa.

 

 

11:00|El conseller Tremosa presenta el balanç 2020 de captació d'inversions estrangeres de la Generalitat. -|- (-)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentarà en roda de premsa el balanç 2020 de captació d’inversions estrangeres de la Generalitat. La roda de premsa tindrà lloc de manera telemàtica a través de l’aplicació Zoom. Per poder-hi participar caldrà que envieu un correu a premsa.emc@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil. Podeu enviar la sol·licitud fins avui a les 20.00 hores. Demà dimecres a les 10.00 hores, aproximadament, rebreu les contrasenyes per poder participar a la roda de premsa.