El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà demà, 16 d’abril, en la presentació del document Green Deal: Reptes i oportunitats en la transició cap a un model econòmic sostenible, que organitza el Cercle d’Economia de Barcelona. En l’acte també intervindrà la vicepresidenta quarta i Ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, i el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

L’acte, que començarà a les 12.45 hores, es podrà seguir presencialment (Cercle d’Economia. Carrer Provença, 298. Barcelona) i en streaming, en aquest enllaç: https://youtu.be/M08LXe4-sUM.

12:45|El conseller Calvet participa en la presentació del document 'Green Deal: Reptes i oportunitats en la transició cap a un model socioeconòmic sostenible'. Cercle d'Economia (C. Provença, 298)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà en la presentació del document Green Deal: Reptes i oportunitats en la transició cap a un model econòmic sostenible.