Sala de premsa

Els consellers Calvet i Ponsa bategen tres trens d'FGC amb noms d'escriptors

query_builder   20 abril 2021 12:15

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Calvet i Ponsa bategen tres trens d'FGC amb noms d'escriptors

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, batejaran el pròxim dimarts, 20 d’abril, tres trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb noms d’escriptors.

L’acte, que forma part del programa d’activitats que organitza FGC amb motiu de la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc a les 12.15 hores, a l’estació d’FGC de Plaça Catalunya. (Punt de trobada: vestíbul de l’estació, accés Rambla).

 

També participaran a l’acte el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí; la presidenta del Gremi de Llibreters, Maria Carme Ferrer; el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis; així com Ricard Font i Pere Calvet, president i director general de Ferrocarrils de la Generalitat, respectivament.

 

A l’estació de Pl. Catalunya també es podrà veure un tren vinilat d’FGC amb motius d’una campanya del Gremi de Llibreters per Sant Jordi. Posteriorment, els participants es traslladaran en un dels trens batejats cap a l’estació de Provença per visitar l’Exposició de l’autor Joan Triadú, instal·lada a l’Espai Provença.

12:15|Els consellers Calvet i Ponsa bategen tres trens d'FGC amb noms d'escriptors. Estació d'FGC de Plaça Catalunya (accés Rambla)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, bategen tres trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb noms d’escriptors.

`