imatge de la 27a ed 080
  • Dilluns, 26 d’abril, comença el certamen català de moda que se celebrarà fins dijous, 29 d’abril, novament en una edició 100% digital, que vol projectar la moda a tots els públics i arribar a noves audiències a nivell internacional
  • A les 17. 50h a través de 080 TV, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, donarà el tret de sortida oficial d’aquesta edició, que comptarà amb una vintena de dissenyadors i marques de moda
  • En aquesta edició, l’escenari és l’edifici de la Casa Milà-La Pedrera, un dels més carismàtics de l’obra de Gaudí i senyal d’identitat del Modernisme i de la ciutat de Barcelona
  • El públic podrà seguir en directe la setmana de la moda a través del 080 TV

 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, donarà dilluns, 26 d’abril a les 17.50h el tret de sortida oficial a una nova edició de 080 Barcelona Fashion. La inauguració —que es podrà seguir a través del 080 TV, al web del 080 Barcelona Fashion, obrirà la setmana catalana de la moda, novament en format 100% digital. En aquesta edició comptarà amb 22 de dissenyadors i marques.

Des de dilluns, 26 d’abril, el públic podrà assistir en primícia i des d’un frontrow virtual, a les presentacions de les col·leccions dels dissenyadors i marques, i a d’altres continguts de moda, com els Designers Talks, (peces audiovisuals on el dissenyador presenta la seva col·lecció i fonts d’inspiració, entre altres aspectes) i que es podran veure abans de cadascuna de les presentacions.

Així mateix, a la secció Behind the scenes el públic podrà accedir a continguts de moda i a espais del 080 inèdits com el backstage. També s’inclouran peces audiovisuals que desvetllaran com es prepara i produeix una presentació de moda; des de la selecció dels models, passant per la creació de l’estilisme de perruqueria i maquillatge, fins als fittings o el que passa darrere les càmeres.

Reiterant el claim de les darreres edicions, “Undress your mind”, 080 Barcelona Fashion continua posant l’accent en la diversitat en el seu sentit més ampli. En aquesta edició, 080 manté l’aposta per la tecnologia, la sostenibilitat i l’economia circular, a més de la promoció internacional de la moda i el disseny que es fa a Catalunya. En aquest sentit, la digitalització és una oportunitat per incrementar la projecció de la moda catalana i arribar a noves audiències a nivell internacional.

La digitalització de la plataforma 080 ha contribuït a desestacionalitzar el calendari de la moda a Catalunya. Des de principis de 2021, s’han dut a terme diferents accions vinculades al sector de la moda des de diferents vessants: al febrer, amb la celebració del Barcelona Fashion Summit, en col·laboració amb MODAES, en l’àmbit del coneixement; al març, amb el 080 Barcelona Fashion Connect organitzat conjuntament amb el Clúster Català de la Moda (MODACC), per incidir en la comercialització; i ara a l’abril, amb la celebració d’una nova edició de 080 Barcelona Fashion, focalitzant-se en la promoció, visibilitat i internacionalització de la moda catalana.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del CCAM, impulsa 080 Barcelona Fashion, que representa la plataforma de moda de Catalunya de referència al sud d’Europa. Amb dues edicions l’any, el 080 Barcelona Fashion és un esdeveniment plenament compromès amb la innovació, la creativitat i la sostenibilitat.

Una plataforma de moda que, a través de la diversitat dels creadors i marques de moda que hi participen, projecta a nivell global la nostra indústria i creativitat, i converteix a Barcelona en un pol de talent i creativitat.

Calendari dels Fashion Show Films

.

DILLUNS 26.04.2021

18:00h: Avellaneda

18.30h: Menchén Tomàs

19.00h: Eñaut

19.30h: The Label Edition

20.00h: Antonio Marcial

20.30h: Álvaro Calafat

 

DIMARTS 27.04.2021

18:00h: Txell Miras

18.30h: Y_Como

19.00h: Paola Molet

19.30h: Escorpion

20.00h: Paloma Wool

 

DIMECRES 28.04.2021

18:00h: Eiko Ai

18.30h: Pablo Erroz

19.00h: Lebor Gabala

19.30h: LR3

20.00h: Lola Casademunt by Maite

20.30h: Custo Barcelona

 

DIJOUS 29.04.2021

18:00h: Victor Von Schwarz

18.30h: Otrura

19.00h: Is Coming

19.30h: Onrushw23fh

20.00h: Paraiso

Les presentacions de les col·leccions es faran en diferents espais de la Casa Milà-La Pedrera, tant en ubicacions exteriors  —el pati i el terrat—, com interiors —les golfes, la Sala Gaudí o el pis d’època—. A nivell creatiu, en la producció dels Fashion Show Films s’ha apostat pel naturalisme, defugint dels efectes digitalitzats i ressaltant la bellesa de l’espai dissenyat per Antoni Gaudí.

El càsting de la 27a edició 080 Barcelona Fashion

La propera edició compta amb novament amb un càsting d’alt nivell, amb maniquins del projecció internacional. Entre els noms més destacats figuren Ana Arto, Fernando Lindez, Andrea Gutiérrez, Pablo Fernández, Beatriz Ronda, Óscar Kindelan, Clara Wakonigg, Piero Méndez, Lorena Guitián, Thor Endsjo, Lucía López, Toni Engonga, Marta Aguilar, Toni Engonga, Mayka Merino, Min Shin, Neus Bermejo, l’influencer i model Eduard Torres, Nora Vara, Max Barczak, Nuria Rothschild, Serge Rigvava, Silvia Morales, Greta Varlese, Jade Baya, Johanna Defant, Kremi Otashliyska, Margot Baget, Melanie Engel, Michelle Gutknetch, Milena Litvinovskaya, entre d’altres.

Patrocinadors i firmes col·laboradores de la 27a edició de 080 Barcelona Fashion

Aquesta edició compta amb dues marques patrocinadores i vuit firmes col·laboradores. Són sponsors Kevin Murphy (perruqueria oficial) i Thuya Professional Line (manicura oficials). Per la seva banda, participen com a col·laboradores GHD (eines de perruqueria oficials), M·A·C Cosmetics (maquillatge oficial), Garmin (rellotge oficial), SVR Cosmetics (cosmètica oficial), Thuya Formació Professional (equip de maquillatge), Rowenta (planxat i eines d’higienització) i Font Vella (aigua oficial), i La Roca Village. Les firmes reiteren el seu suport al projecte de 080 Barcelona Fashion.

 

Més info al web 080 i les xarxes:

 Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

 A Twitter:  @empresacat

17:50|El conseller Tremosa inaugura la 27a edició de 080 Barcelona Fashion. 080 TV (a través del web https://080barcelonafashion.cat/)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, inaugurarà la 27a edició de 080 Barcelona Fashion. La inauguració s'emetrà per la plataforma 080 TV, a través del web https://080barcelonafashion.cat/.

1  

Fitxers adjunts

Programa 27a ed 080

Programa 27a ed 080
PDF | 1771