La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà el proper dilluns el nou punt de vacunació de COVID-19 a la Fira de Barcelona. Ho farà acompanyat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

La visita s’emmarca en una prova pilot per comprovar el funcionament del circuit de vacunació en aquest punt, que s’obrirà en els propers dies. Els mitjans de comunicació queden convocats a les 15:15h (Fira de Barcelona - av. Rius i Taulet 12; entre el Palau de Congressos i el Palau 4); aproximadament a les 15:30h arribaran Vergés, Colau i Serrallonga, que després d’una breu visita oferiran una atenció a mitjans.

Els mitjans que vulguin assistir-hi hauran de confirmar la seva presència via correu electrònic a premsa.salut@gencat.cat abans de dilluns a les 11h.

15:15|La consellera Vergés visita el nou punt de vacunació a la Fira de Barcelona. Fira de Barcelona (av. Rius i Taulet 12; entre el Palau de Congressos i el Palau 4)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà el nou punt de vacunació de COVID-19 a la Fira de Barcelona. Ho farà acompanyada de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.