Sala de premsa

El conseller Calvet visita el Camp de Tarragona

query_builder   30 abril 2021 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Calvet visita el Camp de Tarragona

El conseller de Territori i Sosteniblitat, Damià Calvet, visitarà demà, 30 d’abril, diverses actuacions que té en marxa el Departament al Camp de Tarragona.

En primer lloc, el conseller visitarà les obres d’ampliació de la depuradora de Riudoms, que suposarà una inversió de 4 MEUR, juntament amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, i l’alcalde, Sergi Pedret, a partir de les 11,30 hores. En finalitzar, s’atendrà els mitjans.

 

Posteriorment, a les 13 hores, Calvet es desplaçarà a la depuradora de Valls, juntament amb el delegat del Govern i el director de l’ACA, per a presentar un nou projecte de parc fotovoltaic. A l’acte, hi assistirà també l’alcaldessa del municipi, Dolors Farré. En finalitzar, s’atendrà els mitjans.

 

Finalment, a les 17,15 hores, el conseller visitarà a Salomó les obres de millora de la carretera T-202, que estan en execució entre aquest municipi i la Nou de Gaià. Els alcaldes i alcaldessa dels municipis per on transcorre la carretera també participaran a l’acte.

11:30|El conseller Calvet visita el Camp de Tarragona. EDAR de Riudoms ( camí de Riudoms)|Riudoms (Baix Camp)

El conseller de Territori i Sosteniblitat, Damià Calvet, visitarà diverses actuacions que té en marxa el Departament al Camp de Tarragona. El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, acompanyarà el conseller.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia