El conseller de Territori i Sosteniblitat, Damià Calvet, visitarà dilluns, 3 de maig, diverses actuacions que té en marxa el Departament al Bages.

En primer lloc, el conseller visitarà les obres del pont de Cabrianes (Sallent), acompanyat de l’alcalde, Oriol Ribalta, on tindrà lloc una explicació de les actuacions per part del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, a partir de les 16,30 hores. En finalitzar, s’atendrà els mitjans. (Mirar punt de trobada en pdf adjunt)

 

Posteriorment, a les 17.30 hores, Calvet es desplaçarà a Balsareny per visitar la resclosa dels Manresans, juntament amb el director de l’ACA, Lluís Ridao, i l’alcaldessa del municipi, Noelia Ramírez, i presentar les actuacions realitzades. En finalitzar la visita, s’atendrà els mitjans. (Mirar punt de trobada en pdf adjunt)

 

A tots dos actes, hi assistiran la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i la directora dels Serveis Territorials de TES a la Catalunya Central, Miriam Sort.

16:30 | El conseller Calvet visita el Bages

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà diverses actuacions que té en marxa el Departament al Bages. 

  • 16:30|Visita a les obres del pont de Cabrianes. Carretera B-430 PK 0+800|Sallent (Bages)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà les obres del pont de Cabrianes (Sallent), acompanyat de l’alcalde del municipi, Oriol Ribalta. En finalitzar, s’atendrà els mitjans.

  • 17:30|Visita a les actuacions a la resclosa dels Manresans. C. del Trull, a l'aparcament del mateix nom|Balsareny (Bages)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es desplaçarà a Balsareny per visitar la resclosa dels Manresans, juntament amb el director de l’ACA, Lluís Ridao, i l’alcaldessa del municipi, Noelia Ramírez, i presentar les actuacions realitzades. En finalitzar la visita, s’atendrà els mitjans.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria i punts de trobada

Convocatòria i punts de trobada
PDF | 504