·     El concurs, que tindrà lloc el mes de juny, es presenta aquest dilluns a l’Hotel Alimara Barcelona a les 16h

·     La roda de premsa per presentar aquesta acció es farà de manera simultània a Barcelona, Palma i Perpinyà

El director general de Turisme, Octavi Bono, i el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco, presentaran el proper dilluns 3 de maig a les 16h a l’Hotel Alimara Barcelona la nova edició del concurs d'innovació turística Miro In Cube. La presentació també comptarà amb la participació de la doctora Maria Abellanet i Meya, directora general del CETT, partner estratègic de l’acció. L'acte serà presencial (amb confirmació prèvia al correu electrònic premsa.act@gencat.cat) o via streaming a través de l’enllaç https://youtu.be/mMlVEH6F7Oo.

Del 25 al 27 de juny, i de manera simultània a Perpinyà, Barcelona i Palma (tres ciutats de l’Euroregió Pirineus Mediterrània), els participants de la hackató hauran de col·laborar en equip per desenvolupar una oferta de producte o de serveis relacionats amb la temàtica proposada per a aquesta edició 2021: turisme i resiliència. Enguany es vol destacar la capacitat de recuperació del sector turístic per remuntar un any marcat per la crisi sanitària de la Covid-19. El projecte guanyador s’anunciarà el proper 28 de juny, en la final internacional que tindrà lloc en el marc del 4YFN – MWC Barcelona.

La Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Empresa i Coneixement i de Polítiques Digitals i Administració Pública, coorganitza aquest concurs d’innovació turística juntament amb la Universitat de Perpinyà i la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia. L’acció compta també com a partner amb Mobile World Capital Barcelona, que aporta els premis als tres millors projectes presentats a Barcelona, i amb el suport del centre tecnològic Eurecat.

16:00|Presentació a Barcelona de la hackató 'Miró in Cube'. Hotel Alimara (c. Berruguete, 126)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Turisme, Octavi Bono, i el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco, presentaran la nova edició del concurs d'innovació turística Miro In Cube. Per assistir presencialment a l'acte cal confirmació prèvia al correu electrònic premsa.act@gencat.cat. També es podrà seguir via streaming a través de l’enllaç https://youtu.be/mMlVEH6F7Oo.