La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presentarà el proper dijous, 6 de maig, a les 11.00 hores la nova embarcació del Grup de Suport Marí dels Agents Rurals.

L’atenció a la premsa tindrà lloc al club nàutic de Port de la Selva, al carrer La Lloia s/n de Port de la Selva (Alt Empordà) (vegeu la localització del lloc de trobada en aquest enllaç: https://goo.gl/maps/BfKNYugRRXs1dUhm6 )

També hi intervindrà el director general dels Agents Rurals, Marc Costa,  i l’inspector en cap dels Agents Rurals, Josep Antoni Mur; i  es comptarà amb la presència de diferents autoritats locals, de la Generalitat així com agents i comandaments del Cos d’Agents Rurals i del Cos de Mossos d’Esquadra.

Després de l’explicació de les novetats de l’embarcació es procedirà al bateig de l’embarcació i a l’avarament de la nau en aigües del port de Port de la Selva. Un cop a l’aigua, la consellera pujarà i visitarà l’embarcació. Es podran enregistrar imatges de tot l’acte.

Aquesta nova embarcació millorarà les eines dels Agents Rurals per a la campanya d’estiu, millorant la capacitat de reacció a l’hora de protegir els espais naturals protegits en un moment on la presència humana als parc naturals s’ha intensificat de manera molt important, especialment també al parc natural del Cap de Creus.

11:00|La consellera Jordà presenta la nova embarcació dels Agents Rurals. Club nàutic de Port de la Selva (c. de la Lloia, s/n) |El Port de la Selva (Alt Empordà)

La consellera d’Agricultura presentarà la nova embarcació del Grup de Suport Marí dels Agents Rurals. Després de l’explicació de les novetats de l’embarcació, es procedirà al bateig de l’embarcació i a l’avarament de la nau en aigües del port de Port de la Selva.