El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb la segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, la presidenta d’Adif, Isabel Pardo, i la directora general de Ouigo a Espanya, Hélène Valenzuela, participarà demà divendres, 7 de maig, en la presentació oficial dels nous serveis ferroviaris d’alta velocitat i de baix cost de la filial d’SNCF, Ouigo.

L’acte s’iniciarà després de l’arribada del primer tren de la companyia, a les 12.45 hores, a l’estació de Barcelona Sants, on es faran els parlaments de totes les autoritats.  

 

A l’acte també assistirà el director de l’Agencia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, David Font, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

 

Preguem puntualitat, ja que els mitjans hauran d’acreditar-se a les 12 hores a l'estand habilitat per la companyia.

12:00|El conseller Calvet presenta els nous serveis ferroviaris d'alta velocitat i de baix cost d'Ouigo . Estació de Sants (andana 6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb la segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz; la presidenta d’Adif, Isabel Pardo, i la directora general d'Ouigo a Espanya, Hélène Valenzuela, participarà en la presentació oficial dels nous serveis ferroviaris d’alta velocitat i de baix cost de la filial d’SNCF.