Sala de premsa

Presentació de la 'Mobile Week Catalunya 2021'

query_builder   17 maig 2021 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la 'Mobile Week Catalunya 2021'

  • El conseller Puigneró presidirà l’acte, que tindrà lloc dilluns 17 de maig, a les 11h, al Palau de Pedralbes (Barcelona), i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i Mobile World Capital Barcelona presenten la ‘Mobile Week Catalunya 2021’, que, en aquesta tercera edició, arribarà a 18 territoris catalans amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania. La Mobile Week Catalunya se celebrarà les setmanes del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol (depenent dels territoris) i omplirà el territori català d’activitats gratuïtes per a la ciutadania que combinen el format presencial i el digital.

En total, 5 municipis de la demarcació de Barcelona (Badalona, Mataró, Terrassa, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú); 5 de la Catalunya Central (Vic, Manresa, Igualada, Centelles i Rupit i Pruit); 4 de la demarcació de Girona (Girona, Figueres, Llagostera i Riudellots de la Selva); 2 de Lleida (Lleida i Mollerussa); 1 de l’Alt Pirineu (La Seu d’Urgell) i 1 comarca de les Terres de l’Ebre (Ribera d’Ebre) formaran part de l’edició 2021 de Mobile Week Catalunya.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà la presentació, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes, a Barcelona, i en la qual també hi intervindran el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, i la directora general de Societat Digital, Joana Barbany.

A més, hi participaran en dues taules rodones alcaldes i representants de 8 municipis que aquest any acullen la ‘Mobile Week Catalunya’ per primera vegada. 

*Nota per als mitjans:

Els mitjans gràfics podran assistir a l’acte de forma presencial a partir de les 11:00h, en què es farà la fotografia de la presentació. Per motius d’aforament, es prega confirmar assistència a bjimenez@tinkle.es

La resta de mitjans podran seguir per streaming la presentació institucional i les taules rodones amb municipis a partir de les 11.30h, i podran formular preguntes enviant-les per WhatsApp al 629 519 167 (indicant nom, mitjà, i a qui va dirigida la pregunta).

11:00|El conseller Puigneró presenta la 'Mobile Week Catalunya 2021'. Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà la presentació de la ‘Mobile Week Catalunya 2021’, que arribarà a 18 territoris catalans amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania. A la presentació també hi intervindran el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau; la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i alcaldes i representants de 8 municipis que aquest any acullen la ‘Mobile Week Catalunya’ per primera vegada. A l'acte assistirà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer. L’acte es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals. 

`