Els departaments de Treball, Afers Socials i Famílies, d’Empresa i Coneixement i Mobile World Capital Barcelona, dins del marc de la Barcelona Digital Talent (BDT) –aliança público-privada que treballa per posicionar Barcelona i Catalunya com a referents del talent digital-, han posat en marxa un programa pioner a l’Estat per oferir formació professional per a l’ocupació d'alt nivell en el sector TIC sense cost per a l’alumne.

Aquesta iniciativa es concreta en 18 cursos que s’impartiran a partir del juny i que formaran 540 persones en 7 especialitats molt demandades per les empreses i amb dificultats per trobar personal a Catalunya.

Hi intervindran:
- Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies
- Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement
- Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital
- Jordi Arrufí, director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona

Dia i hora: 17 de maig a les 16 h (es podrà seguir presencialment i per Zoom)

Lloc: Pier01, Pl. Pau Vila, 1 Sector C 2on pis, Barcelona. En cas de venir presencialment, preguem confirmació per control d’aforament a eestopinan@mobileworldcapital.com 

També es podrà seguir la sessió en el següent enllaç: https://mobileworldcapital.zoom.us/j/81429944647?pwd=R2pEWmNqbGJ0SUxIRWMxaksrTkZjQT09

16:00|Els consellers El Homrani i Tremosa presenten un programa pioner a l'Estat per oferir formació professional per a l'ocupació d'alt nivell en l'àmbit digital . Pier01 (pl. Pau Vila, 1. Sector C. 2n pis)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentaran un programa pioner a l’Estat per oferir formació professional per a l’ocupació d'alt nivell en l’àmbit digital. També hi intervindran Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital, i Jordi Arrufí, director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona. La presentació es podrà seguir presencialment o per zoom (https://mobileworldcapital.zoom.us/j/81429944647?pwd=R2pEWmNqbGJ0SUxIRWMxaksrTkZjQT09).

També hi assistirà la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret.