• La presentació del projecte pilot, que durant sis mesos facilitarà la mobilitat al veïnat d’aquesta comarca natural, tindrà lloc demà dimecres, 19 de maig, a les 10.30h, als Jardins de la Casa Bertran de Calaf

Els Jardins de la Casa Bertran, a Calaf, acolliran demà dimecres, 19 de maig, a les 10.30h, la presentació d’un projecte pilot de transport públic sota demanda Clic.cat basat en la digitalització que, durant sis mesos, donarà servei i facilitarà la mobilitat al veïnat de 7 municipis de la comarca natural de l’Alta Segarra.

La presentació comptarà amb les intervencions del director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco; l’alcalde de Calaf i president de la Mancomunitat de l’Alta Segarra, Jordi Badia; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; i el representant de l’empresa Shotl, Roger Cumeras.

El projecte es basa en la solució innovadora per afavorir la mobilitat de la població rural amb què l’empresa Shotl va guanyar la sisena edició del concurs d’innovació oberta SmartCatalonia Challenge impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, dedicada a la transformació digital del medi rural.

Atès que es tracta d’un projecte de transport a la demanda basat en la digitalització, tant el vehicle com els elements tecnològics de gestió del pilot incorporaran la nova marca d’aquest model de transport de la Generalitat de Catalunya Clic.cat, impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

*Nota per als mitjans:

Per motius d’aforament, es prega confirmar assistència a casadoro@calaf.cat

10:30|Presentació del projecte de transport sota demanda a l'Alta Segarra. Jardins de la Casa Bertran (Pg. Santa Calamanda, 6)|Calaf (Anoia-Catalunya Central)

El director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, juntament amb l’alcalde de Calaf i president de la Mancomunitat de l’Alta Segarra, Jordi Badia, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, presentaran el projecte pilot de transport públic sota demanda Clic.cat basat en la solució digital guanyadora de l'SmartCatalonia Challenge que, durant sis mesos, donarà servei i facilitarà la mobilitat a la comarca natural de l’Alta Segarra.