Sala de premsa

Lliurament dels premis del I concurs Les millors mels catalanes

query_builder   20 maig 2021 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament dels premis del I concurs Les millors mels catalanes

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, participarà en el lliurament dels premis del I concurs Les millors mels catalanes, que tindrà lloc demà dijous, 20 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Abelles.

Participaran també a l’acte, que tindrà lloc a la Casa de l’Agricultura de Barcelona, a les 12 hores, el responsable del Sector de l’Apicultura d’Unió de Pagesos, Josep Maria Claria; el responsable de Sectors Ramaders d’Unió de Pagesos, Jordi Armengol; el representant de la Sectorial d’Apicultura de JARC, David Álvarez; el president de la FCAC, Ramon Sarroca, i representants de les associacions d’apicultors catalanes.

El concurs distingeix les millors mels de 4 modalitats: romaní, mil flors, de muntanya i monofloral, i també hi ha un premi especial per a la mel més ben puntuada pels membres del jurat.

El concurs, l’organitzen Unió de Pagesos de Catalunya, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), l’Associació Catalana d’Apicultors, Apícola Tarragonina, Apicultors Lleidatans, Apicultors Gironins, l’Associació d’Apicultors de Barcelona i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en el marc de la campanya Catalunya, on el menjar és cultura.

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat

12:00|La consellera Jordà lliura els premis del I concurs 'Les millors mels catalanes'. Casa de l'Agricultura (c. d'Ulldecona, 21-33)|Barcelona (Barcelona)

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, participarà en el lliurament dels premis del I concurs "Les millors mels catalanes", coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Abelles.

`