Sala de premsa

El president electe de la Generalitat, Pere Aragonès, prendrà possessió del càrrec dilluns vinent, al Palau

query_builder   24 maig 2021 20:15

settings_input_antenna Convocatòria

El president electe de la Generalitat, Pere Aragonès, prendrà possessió del càrrec dilluns vinent, al Palau

  • L’acte tindrà lloc a les 20.15 hores, al Pati dels Tarongers 
  • TV3 donarà senyal institucional de l’acte i serà retransmès també en directe per la web i les xarxes socials del Govern 
  • S’habilitaran tres espais per a fotògrafs: a la plaça de Sant Jaume, al Pati de Carruatges i al Pati dels Tarongers. L’aforament serà limitat i caldrà acreditar-se prèviament per accedir-hi
  • La resta de mitjans podran seguir l’acte des de la sala de premsa del Palau, on l’espai també serà limitat

El president electe de la Generalitat, Pere Aragonès, prendrà possessió del càrrec dilluns vinent, 24 de maig, en el decurs d’un acte que se celebrarà a les 20.15 hores, al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat.

Cobertura informativa

La presa de possessió serà coberta informativament per TV3, que oferirà senyal institucional via satèl·lit i per Collserola i Forta. Les dades del satèl·lit són les següents:

Schedule (d-m-Y)

Service start : 24-05-2021 18:00 GMT 

Service end : 24-05-2021 19:10 GMT 

Confirmation details: 9MHZ ASTRA 2F @ 28.5E 2.073 B9 9.00 MHz 14,019.750 / V 12,519.750 / H

SR: 7200

L’acte també serà retransmès en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern.

Fotògrafs: S’habilitaran tres pools de fotògrafs: a la plaça de Sant Jaume, al Pati de Carruatges i al Pati dels Tarongers, on tindrà lloc la cerimònia.

Al Pati dels Tarongers, l’aforament serà molt limitat i la mobilitat reduïda. Es recomana portar teleobjectiu.

Els espais no seran intercanviables, amb la qual cosa un mateix fotògraf no podrà accedir a més d’un pool. L’aforament serà limitat i s’assignaran els espais atenent a l’ordre d’arribada de les sol·licituds d’acreditació. Des d’aquest Gabinet de Comunicació també es distribuiran fotografies en alta qualitat de l’acte.

La resta de mitjans podran seguir la presa de possessió des de la sala de premsa del Palau. Tenint en compte les limitacions d’espai per les mesures anti-Covid, només es permetrà l’accés a una persona per mitjà i tasca. Si s’assoleix l’aforament màxim, 7 persones, l’acte s’haurà de seguir des de l’Auditori, amb un aforament màxim de 30 persones. Les ràdios podran ocupar les seves cabines de la sala de premsa, amb una única persona per cabina.

Un cop finalitzat l’acte es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

Acreditacions i protocol d’accés

Per accedir tant als espais habilitats per als fotògrafs com a la sala de premsa i a l’auditori caldrà acreditar-se prèviament. Les peticions d’acreditació s’han d’enviar abans de diumenge, 23 de maig, a les 20.00 hores, mitjançant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca que es desenvolupa. (S’acreditarà per ordre d’arribada de les sol·licituds fins arribar a l’aforament permès).

L’accés per acreditar-se serà pel carrer Sant Sever a partir de les 18.00 hores i fins les 19.30 hores. Com a mesura de prevenció, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones.

20:15|Presa de possessió del president electe de la Generalitat, Pere Aragonès. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president electe de la Generalitat, Pere Aragonès, prendrà possessió del càrrec en el decurs d’un acte que se celebrarà al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia