• El titular del Departament es reunirà amb el president de SEAT i CUPRA, Wayne Griffiths, visitarà el Centre de Disseny i acabarà la visita amb una reunió amb el president del Comitè d’Empresa, Matías Carnero

 

  • Al voltant de les 10:30 hores, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació a l'auditori de l'Edifici Corporatiu de SEAT S.A. (Accés Nord. A2 km. 585 Martorell)

Demà, divendres 28 de maig de 2021, a les 10:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat del secretari general del Departament, Oriol Sagrera, farà una visita institucional a SEAT S.A.

El conseller Torrent començarà la visita amb una reunió de treball privada amb el president de SEAT i CUPRA, Wayne Griffiths. En acabar, al voltant de les 10:30 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a l'auditori de l'Edifici Corporatiu de SEAT S.A. (Accés Nord. A2 km. 585 Martorell).

A continuació, el responsable d’Empresa i Treball visitarà el Centre de Disseny del Centre Tècnic on li presentaran el projecte Future Fast Forward.

Torrent tancarà la seva primera visita institucional amb una reunió amb el president del Comitè d’Empresa, Matías Carnero, i el secretari del Comitè d’Empresa, Rafael Guerrero.

La visita del conseller serà tancada als mitjans de comunicació i només podran accedir a l’atenció a premsa. Els mitjans que vulguin cobrir l’atenció a premsa ho poden fer acreditant-se avui mitjançant el correu premsa.emc@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

El Departament d’Empresa i Treball facilitarà fotografies i vídeos de la visita del conseller a través dels canals de comunicació habituals, i també a través del grup de Telegram :https://t.me/joinchat/Tmw1X7FfnqMFxLG5

10:00|El conseller Torrent fa una visita institucional a SEAT S.A.. Edifici Corporatiu de SEAT S.A. ( accés Nord. A2 km. 585)|Martorell (Baix Llobregat)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, farà una visita institucional a SEAT S.A.