El coordinador territorial de Joventut, Joan Barberà, amb les presidentes del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i de la Terra Alta, Neus Santomà, presenten les primeres adhesions rebudes per part dels municipis als Protocols comarcal vers les violències sexuals en espais públics d'oci, que s'han treballat els darrers mesos i han de rebre ara el suport dels pobles riberencs i terraltins.

La roda de premsa tindrà lloc aquest dijous, 10 de juny, a les 12.00 hores, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, a la plaça Sant Roc, 2 de Móra d'Ebre.

Aquests protocols preveuen definir una intervenció coordinada per prevenir, detectar i atendre la recuperació de les dones daant situacions de violències sexuals que es puguin produir en espais d'oci, festes majors o altres esdeveniments festius.

12:00|Presentació de les primeres adhesions als Protocols comarcals vers violències sexuals en espais públics d'oci. Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ( pl. Sant Roc, 2)|Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

El coordinador territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presentarà les primeres adhesions als Protocols comarcals vers violències sexuals a les dones en espais públics d'oci. L'acompanyaran les presidentes del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i de la Terra Alta, Neus Sanromà.