• El certamen té lloc de l’11 al 13 de juny al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, inaugurarà demà divendres la nova edició del saló de turisme B-Travel, que se celebra de l’11 al 13 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Acompanyaran el conseller el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font.

L’acte d’inauguració tindrà lloc demà divendres 11 de juny a les 12 hores al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

En aquest acte també intervindran el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; el director general de Turespaña, Miguel Sanz; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; i el president de B-Travel i de de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), Martí Sarrate. Posteriorment, el conseller encapçalarà la visita inaugural al saló.

Els periodistes interessats hauran d’acreditar-se prèviament online a través d’aquest link i portar impresa la seva acreditació: https://registration.firabarcelona.com/#/goBuySelectedTicket

12:00|El conseller Torrent inaugura el saló B-Travel. Palau 8. Recinte de Montjuïc. Fira de Barcelona (av. Reina Maria Cristina, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, inaugurarà la fira de turisme B-Travel.