El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni presentaran demà dissabte, 12 de juny, a les 10.30 hores, la campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona”.

L’acte comptarà també a la participació de la regidora de Comerç, Mercats, Consum i Règim Intern, Montserrat Ballarín, del president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, i del president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené. Així mateix, assistiran a la presentació directora general de Turisme de Barcelona, Marian Muro, i la cap d’Àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, Marta Raurell, a banda de representats d’entitats del sectors comerç, restauració i sector hoteler.

La presentació es podrà seguir per streaming, a través de l’enllaç:

https://youtu.be/Flft3nGx1DQ

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

10:30|Presentació de la campanya 'Barcelona x tu. Tu x Barcelona'. Pl. Ramon Berenguer el Gran (Via Laietana)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni presenten demà la campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona”.