• Aquesta trobada, que tindrà lloc a la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36. Tarragona), es produeix després que ahir s’anunciés la regulació de les xarxes elèctriques tancades per a la gran indústria
  • El titular del Departament atendrà els mitjans de comunicació al voltant de les 12:30 hores 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, mantindrà demà a les 11:00 hores una reunió de treball amb l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) a la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36. Tarragona).

El titular d’Empresa i Treball es reunirà a porta tancada amb el president de l’AEQT, Rubén Folgado, el vicepresident Ignasi Cañagueral, i la resta de membres de la junta directiva de l’associació, formada per més d’una trentena de companyies.

Aquest primer contacte amb l’AEQT es produeix després que ahir es va anunciar la regulació de les xarxes elèctriques tancades per a pols industrials, una demanda del sector petroquímic de Tarragona.

En acabar la reunió, al voltant de les 12:30 hores, el conseller Torrent atendrà els mitjans de comunicació al vestíbul de l’espai. L’oficina de comunicació d’Empresa i Treball facilitarà fotografies de la reunió.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

12:30|El conseller Torrent manté una reunió de treball amb l'AEQT a Tarragona. Casa Joan Miret ( Rambla Nova, 36).|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, mantindrà una reunió de treball amb l’AEQT a Tarragona.