El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà el proper dilluns 14 de juny, a les 16h, la taula institucional per debatre sobre el futur de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat. A la trobada hi assistiran, per part del Govern, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. També hi participaran el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el president d’Aena, Maurici Lucena; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, i un representant de l’Ajuntament de Girona.

La reunió serà a porta tancada, però en els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  

16:00| Taula institucional sobre el futur de l'Aeroport del Prat. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà la taula institucional per debatre sobre el futur de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat. A la trobada hi assistiran, per part del Govern, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. També hi participaran el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el president d’Aena, Maurici Lucena; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, i un representant de l’Ajuntament de Girona.

La reunió serà a porta tancada, però en els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.