El president de la Generalitat, Pere Aragonès, iniciarà una ronda de contactes amb els grups parlamentaris aquest dilluns, 14 de juny, a les 18.30h, reunint-se amb Junts. A la trobada també hi assistirà la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Per part de Junts, hi participaran el president del grup, Albert Batet, i la seva portaveu, Mònica Sales.

La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera de la Presidència atendrà els mitjans de comunicació des del Palau de la Generalitat.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  

La compareixença de la consellera Vilagrà s’emetrà  en directe per la web govern.cat i la senyal s'enviarà a Collserola. Un cop finalitzat es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrasenya: premsa

18:30|Reunió amb Junts. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, iniciarà una ronda de contactes amb els grups parlamentaris reunint-se amb Junts. A la trobada també hi assistirà la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Per part de Junts, hi participaran el president del grup, Albert Batet, i la seva portaveu, Mònica Sales. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.