Sala de premsa

Presentació de la Temporada d'estiu 2021 d'FGC Turisme

query_builder   16 juny 2021 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la Temporada d'estiu 2021 d'FGC Turisme

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, presentarà aquest dimecres, 16 de juny, la temporada d’estiu 2021 de les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec que gestiona FGC. A l’acte, que tindrà lloc a les 12.30 h, Subirà estarà acompanyada pel director d’FGC Turisme, Toni Sanmartí, i els directors i responsables de cada divisió.

La presentació es farà en un doble format:

  • Presencial: tindrà lloc als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167 - Barcelona).
  • En línia: es retransmetrà en directe a través de Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=bDTE34brLGM), prèvia inscripció dels periodistes interessats.

Tots aquells periodistes que vulguin assistir a l'acte, sigui presencialment o online, s'hauran d'acreditar prèviament enviant un correu electrònic a premsa@fgc.cat i especificant si volen venir presencialment (places limitades) o el seguiran en línia.

 

12:30|Presentació de la Temporada d'estiu 2021 d'FGC Turisme. Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, presentarà la temporada d’estiu 2021 de les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec que gestiona FGC. Ho farà acompanyada del director d’FGC Turisme, Toni Sanmartí, i dels directors i responsables de cada divisió.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia