La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, presentarà aquest dimecres, 16 de juny, la temporada d’estiu 2021 de les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec que gestiona FGC. A l’acte, que tindrà lloc a les 12.30 h, Subirà estarà acompanyada pel director d’FGC Turisme, Toni Sanmartí, i els directors i responsables de cada divisió.

La presentació es farà en un doble format:

  • Presencial: tindrà lloc als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167 - Barcelona).
  • En línia: es retransmetrà en directe a través de Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=bDTE34brLGM), prèvia inscripció dels periodistes interessats.

Tots aquells periodistes que vulguin assistir a l'acte, sigui presencialment o online, s'hauran d'acreditar prèviament enviant un correu electrònic a premsa@fgc.cat i especificant si volen venir presencialment (places limitades) o el seguiran en línia.

 

12:30|Presentació de la Temporada d'estiu 2021 d'FGC Turisme. Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, presentarà la temporada d’estiu 2021 de les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec que gestiona FGC. Ho farà acompanyada del director d’FGC Turisme, Toni Sanmartí, i dels directors i responsables de cada divisió.