Sala de premsa

Visita al Port de Mataró un cop acabades les actuacions d'impuls del Pla de dinamització econòmica

query_builder   16 juny 2021 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Visita al Port de Mataró un cop acabades les actuacions d'impuls del Pla de dinamització econòmica

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president del Consorci Port de Mataró, Isidre Gavín, i l’alcalde de Mataró, David Bote, posaran en servei, dimecres, 16 de juny, la font lúdica i ornamental, situada a l’entrada del port de Mataró, i que suposa el punt final de les obres de transformació de la zona comercial i l’inici de les activitats del Pla de dinamització.

L’acte, en el qual també participaran els empresaris del Port, s’iniciarà a les 11 hores amb la posada en servei de la font per després fer una passejada per la zona comercial fins a la plaça del mirador. Un cop allí, es farà una atenció als mitjans.

 

Tot seguit l’espai es posarà a disposició dels operadors del port per tal d’iniciar-hi les activitats del Pla de dinamització econòmica.

11:00|Posada en servei de les actuacions de dinamització econòmica del Port de Mataró. Entrada del Port|Mataró (Maresme)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president del Consorci Port de Mataró, Isidre Gavín, i l’alcalde de Mataró, David Bote, posaran en servei la font lúdica i ornamental, que suposa el punt final de les obres de transformació de la zona comercial i l’inici de les activitats del Pla de dinamització.

`