El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, el president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, oferiran demà dijous, 17 de juny, a les 10.15 h, una roda de premsa a la sala Port de Barcelona del World Trade Center (Terrassa, 1a planta, Edifici Nord. Moll de Barcelona s/n).

A la sala només hi podrà accedir un periodista per mitjà de comunicació, exclosos els fotògrafs. Un cop finalitzi la roda de premsa, s’enviaran fotografies a tots els mitjans. És imprescindible acreditar-se amb nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació abans d’avui dimecres, 16 de juny, a les 20h. a: comunicacioport@portdebarcelona.cat.

Posteriorment, participaran en l’acte de rebuda de les noves grues ship to shore a la terminal Hutchison Ports BEST del Port de Barcelona, juntament amb el director executiu de Hutchison Ports, Clemence Cheng, i el director general de Hutchison Ports BEST, Guillermo Belcastro. Tota la comitiva visitarà la terminal per veure les grues a peu de moll.

Els mitjans que vulguin assistir a aquesta visita comptaran amb un autocar que sortirà a les 11.30 hores i els portarà al moll, on esperaran l’arribada de les autoritats. L’aforament és limitat, només pot assistir una persona per mitjà i cal acreditació a comunicacióport@portdebarcelona.cat.

Els periodistes que cobreixin només aquesta part de la visita i arribin en cotxes particulars els hauran de deixar, a les 11.15 hores, a la planta 1 del pàrquing de la terminal.

10:15|El vicepresident Puigneró i la presidenta del Port de Barcelona fan una roda de premsa. World Trade Center (Terrassa, 1a planta, Edifici Nord. Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; el president de Ports de l'Estat, Francisco Toledo, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, oferiran una roda de premsa.