El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d'Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, faran una compareixença conjunta aquest vespre des de Brussel·les per valorar la resolució del Consell d'Europa sobre l'informe que demana l'indult o l'alliberament dels presos polítics i la retirada de les peticions d'extradició contra els exiliats. L'assemblea parlamentària d'aquest òrgan es reuneix aquesta tarda per debatre i votar l'informe titulat 'Should politicians be prosecuted for statements made in the exercise of their mandate?', redactat pel diputat letó Boriss Cilevičs. La reunió del Consell d'Europa es podrà seguir en directe aquí.

Puigneró i Alsina compareixeran un cop s'hagi publicat la resolució, aproximadament cap a les 19 h, des de la Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les (Rue de la Loi / Wetstraat, 227). La compareixença es podrà seguir de manera presencial i telemàtica. A causa de les restriccions per la COVID-19, l'aforament presencial a la Delegació serà limitat i l'accés es donarà per ordre de petició abans de les 17 h. Es confirmarà l'accés presencial per correu electrònic. Als mitjans que no puguin ser presencialment a la Delegació se'ls oferirà un enllaç per assistir a la compareixença de manera telemàtica a través de Zoom. S'enviaran les instruccions per connectar-s'hi al llarg del dia d'avui.

NOTA: Per cobrir informativament aquest acte és necessari informar l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Transparència enviant un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI, mitjà per al qual es treballa i voluntat de fer preguntes o no.

19:00|El vicepresident Puigneró i la consellera Alsina valoren la resolució del Consell d'Europa. Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les (Rue de la Loi / Wetstraat, 227)|Brussel·les (Bèlgica)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d'Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, faran una compareixença conjunta aquest vespre des de Brussel·les per valorar la resolució del Consell d'Europa sobre l'informe que demana l'indult o l'alliberament dels presos polítics i la retirada de les peticions d'extradició contra els exiliats