• L’acte se celebrarà a les 16.30 hores, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del vicepresident i del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, encapçalarà demà, dimarts 22 de juny, l’acte de presa de possessió dels nous delegats territorials del Govern.

L’acte tindrà lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, a les 16.30 hores. El secretari del Govern, Xavier Bernadí, llegirà el decret de nomenament dels nous delegats, que prendran possessió del càrrec:

  • Antoni Morral i Berenguer, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona
  • Teresa Pallarès Piqué, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona
  • Ricard Pérez Llordes, delegat territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran
  • Rosa Vestit i Villegas, delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central
  • Laia Cañigueral i Olivé, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona
  • David Alquézar Claramunt, delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès
  • Albert Salvadó Fernandez, delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre
  • Bernat Solé i Barril, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida

Després de prendre possessió, la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, parlarà en nom de tots els representants territorials. L’acte es tancarà amb les intervencions del vicepresident Puigneró i del president Aragonès.


Nota:
Els mitjans gràfics podran seguir l’acte des del Saló Sant Jordi. La resta de mitjans podran seguir-lo des de la Sala de Premsa.

Es podrà seguir en l’acte en directe pel web govern.cat i pels perfils oficials de les xarxes socials de l’Executiu. També estarà disponible a Collserola i a la plataforma Watchity  https://governmitjans.watchity.com

Els mitjans de comunicació que vulguin accedir al Palau de la Generalitat hauran de disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

 

16:30|Presa de possessió dels nous delegats territorials del Govern. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, encapçalarà l’acte de presa de possessió dels nous delegats territorials del Govern. Durant l'acte, el secretari del Govern, Xavier Bernadí, llegirà el decret de nomenament dels nous delegats, que prendran possessió del càrrec. Després de prendre possessió, la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, parlarà en nom de tots els representants territorials. L’acte es tancarà amb les intervencions del vicepresident Puigneró i del president Aragonès.

Nota: Per cobrir informativament aquests actes, caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.