Sala de premsa

El vicepresident Puigneró participa aquest diumenge, 27 de juny, en els actes previs a l'inici del Barcelona Mobile World Congress 2021

query_builder   27 juny 2021 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Puigneró participa aquest diumenge, 27 de juny, en els actes previs a l'inici del Barcelona Mobile World Congress 2021

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i de Territori, Jordi Puigneró, participarà aquest diumenge, 27 de juny, en els actes previs a l’inici del Mobile World Congress 2021:

  • 13 hores, Mobile Lunch que se celebrarà al Mercat de la Boqueria.
  • 15.45 hores, viatge inaugural del primer corredor ferroviari 5G de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Railway Hackathon – FGC, al vestíbul de FGC a plaça Espanya.
  • 19 hores, sopar de benvinguda del Mobile que la GSMA celebrarà al recinte firal de Montjuïc.

Nota: Els mitjans que estiguin interessats a cobrir el viatge inaugural del projecte ‘5G Railway Lab’ o el Mobile Lunch cal que s’acreditin. La persona de contacte és Marina Huet: m.huete@romanrm.com (692 38 18 25).

El vicepresident Puigneró participa en els actes previs a l'inici del Barcelona Mobile World Congress 2021

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i de Territori, Jordi Puigneró, participarà en els actes previs a l’inici del Mobile World Congress 2021.

  • 13:00|Participació en el Mobile Lunch . Mercat de la Boqueria (La Rambla, 91)|Barcelona (Barcelonès)

    El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i de Territori, Jordi Puigneró, participarà en el Mobile Lunch.

  • 15:45|Viatge inaugural del primer corredor ferroviari 5G Railway Hackathon - FGC. Vestíbul de FGC (pl. Espanya)|Barcelona (Barcelonès)

    Posteriorment, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i de Territori, Jordi Puigneró, presidirà el viatge inaugural del primer corredor ferroviari 5G de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Railway Hackathon – FGC, una infraestructura pionera i permanent que es convertirà en un laboratori de proves de 5G. Hi haurà  mòbils 5G i tablets 5G a disposició de la premsa per veure l’assistent volumètric al llarg del trajecte, així com a diverses aplicacions per comprovar la velocitat de les dades.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia