• La celebració s’iniciarà amb la col·locació de la bandera reivindicativa del col·lectiu al balcó del Palau de la Generalitat, amb la presència del cap del Govern i de la consellera d’Igualtat i Feminismes
  •  Posteriorment, al Pati de Carruatges del Palau, tindrà lloc l’acte de commemoració amb la participació dels representants de les entitats del col·lectiu LGBTIQ+

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, encapçalarà dilluns vinent, 28 de juny, la commemoració del Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+, que se celebrarà al Palau, a partir de les 12.30 hores.

L’acte s’iniciarà amb la col·locació al balcó del Palau de la bandera LGBTI+, que es farà de manera simultània al balcó de l’Ajuntament de Barcelona. El president i la consellera, juntament amb una persona en representació de les entitats del Consell Nacional LGBTI  participaran en aquest primer acte.

A continuació, els representants de les entitats participants en la commemoració aniran a la Trobada organitzada pel consistori amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+. Un cop finalitzi aquesta recepció a l’Ajuntament, al voltant de les 12.50 hores, els participants en la trobada es desplaçaran al Palau de la Generalitat, on tindrà lloc la commemoració.

En el decurs de l’acte al Palau, hi prendran la paraula una persona en representació de les entitats del col·lectiu LGBTI+; la consellera Tània Verge, i el president Aragonès, que clourà la commemoració.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|Acte commemoratiu del Dia Internacional per l'Alliberament LGBTI+. Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, encapçalarà  la commemoració del Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+. Durant l'acte hi haurà parlaments d'una persona en representació de les entitats d'aquest col·lectiu, de la consellera Tània Verge i del president Aragonès. 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa