Sala de premsa

Dimecres, 30 de juny, a les 10:30 hores al Departament d'Interior

El conseller Elena presenta el dispositiu de la Campanya Forestal 2021

query_builder   30 juny 2021 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta el dispositiu de la Campanya Forestal 2021

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el dispositiu de la Campanya Forestal 2021 dimecres 30 de juny, a les 10:30 hores, a la Sala d’Actes del Departament d’Interior, acompanyat pels comandaments de Bombers de la Generalitat de Catalunya, Agents Rurals i Protecció Civil. 

A l’acte hi assistiran el cap del cos de Bombers de la Generalitat, David Borrell; l’inspector en cap de l’Àrea General del Cos d’Agents Rurals, Josep Antoni Mur; i la subdirectora de Protecció Civil, Imma Solé.

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa, és imprescindible que confirmeu assistència mitjançant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat

 

10:30|El conseller Elena presenta el dispositiu de la Campanya Forestal 2021. Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el dispositiu de la Campanya Forestal 2021, acompanyat pels comandaments de Bombers de la Generalitat de Catalunya, Agents Rurals i Protecció Civil. 

`