El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assistirà demà divendres 9 de juliol, a les 11:30 hores, a la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet. 

En arribar, el conseller, acompanyat de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, visitarà l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i signarà el llibre d’honor del consistori. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura.

Posteriorment, el conseller i l'alcaldessa es traslladaran al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, des d’on, a les 11:45 hores, atendran als mitjans de comunicació. 

A les 12:00 tindrà lloc la Junta Local de Seguretat.

A l’acte també hi assistiran el director general de la Policia, Pere Ferrer; la sub-directora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto; el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Sergi Pla; la tinenta d’alcaldessa de Seguretat Ciutadana i Civisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Lídia Montero; i l’intendent major de la Policia Local de Santa Coloma e Gramenet, Roberto Jorge Sotos, entre d’altres autoritats. 

A la tarda, el conseller farà una visita a les instal·lacions de l’Àrea Bàsica Policial de Santa Coloma de Gramenet, on també mantindrà una reunió amb els comandaments del cos de Mossos d’Esquadra.

 

11:30|El conseller Elena assisteix a la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet . Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet|Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, participarà a la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet. També hi assistirà el director general de la policia, Pere Ferrer. Posteriorment, a les 16.00h, el conseller Elena visitarà la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Gramenet.