• La presentació tindrà lloc el dimarts 13 de juliol, a les 11 hores, al Districte Administratiu, i es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de Polítiques Digitals

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, presentarà dimarts vinent, 13 de juliol, la ‘Guia de bones pràctiques del desplegament urbà de xarxes de fibra òptica per façanes’, un document elaborat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori en col·laboració amb la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions (Feceminte) i amb el suport del Consorci Localret.

L’objectiu de la guia, adreçada a operadors, instal·ladors de telecomunicacions i administracions locals, és fer compatible la prestació de serveis de connectivitat de qualitat arreu del territori amb el respecte i la integració a l’entorn urbà de les infraestructures de telecomunicacions. Per això, conté recomanacions i bones pràctiques per minimitzar l’impacte que el desplegament de les xarxes de fibra òptica per façanes produeix sobre el paisatge urbà.

La presentació, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Polítiques Digitals, comptarà també amb les intervencions de Guillermo Canal, director gerent de Feceminte, i Jaume Oliveras, president de Localret.

*Nota per als mitjans:

Els mitjans que vulguin cobrir l’acte de forma presencial han d’acreditar-se prèviament enviant un correu amb nom, DNI i mitjà a premsa.politiquesdigitals@gencat.cat

Els mitjans que segueixin l’acte telemàticament podran formular preguntes durant l’streaming enviant-les per WhatsApp al 637 387 851 (indicant nom, mitjà i la persona a qui va dirigida la pregunta).

11:00|Presentació de la 'Guia de bones pràctiques del desplegament urbà de xarxes de fibra òptica per façanes'. Districte Administratiu-Auditori (c. del Foc, 57, edifici A)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, presentarà la Guia de bones pràctiques del desplegament urbà de xarxes de fibra òptica per façanes, un document elaborat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, en col·laboració amb Feceminte i amb el suport de Localret. La presentació es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de Polítiques Digitals.