Sala de premsa

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el conseller d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, mantenen avui una trobada institucional

query_builder   12 juliol 2021 17:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el conseller d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, mantenen avui una trobada institucional

  • Durant la visita els dos consellers abordaran la gestió dels Fons Next Generation així com la necessitat de trobar sinèrgies en els diferents àmbits empresarials 
  • Al voltant de les 17:15 hores, el conseller Torrent i el conseller Climent compareixeran davant els mitjans de comunicació a la seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 105)


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, mantenen avui dilluns 12 de juliol una trobada institucional on entre d’altres temes abordaran la gestió dels fons Next Generation així com la necessitat de trobar sinèrgies en diferents àmbits empresarials.  

La visita comença a les 10:00 hores amb una reunió de treball entre els dos consellers a la seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 105).

A continuació, a les 10:45 hores, el conseller Torrent i el conseller Climent visitaran el Pier01 de Barcelona Tech City (Palau de Mar. Plaça Pau Vila) acompanyats del seu president, Miguel Vicente, i del CEO Barcelona, Miquel Martí. Els dos consellers coneixeran el Tech Barcelona i el projecte Urban Tech Campus i visitaran les startups i els espais d’innovació ubicats al Pier01. 

A les 12:30 hores visitaran les instal·lacions del  BSC Barcelona Supercomputing Center (C/ Jordi Girona, 31).

Al voltant de les 17:15 hores, el conseller Torrent i el conseller Climent compareixeran davant els mitjans de comunicació a la seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 105).

Podeu seguir la roda de premsa en streaming a través de l’enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=nvQ_ORGlVTg

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 Twitter @empresacat | @treballcat

17:15|El conseller Torrent i el conseller d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana mantenen una trobada institucional. Seu del Departament d'Empresa i Treball ( pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, mantenen una trobada institucional.

`