El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, mantindran demà, dimarts 13 de juliol, a les 16h, una trobada al Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

Un cop finalitzada la reunió, el president de la Generalitat i el cap de Govern d’Andorra faran una compareixença conjunta a la galeria gòtica del Palau.

 

Cobertura informativa

Per cobrir informativament compareixença, caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.

La compareixença informativa serà retransmesa també en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola. I un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

16:00|El president Aragonès es reuneix amb el cap de Govern d'Andorra. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, mantindran una trobada al Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

Un cop finalitzada la reunió, el president de la Generalitat i el cap de Govern d’Andorra faran una compareixença conjunta a la galeria gòtica del Palau. Durant la seva estada a Barcelona, el cap de Govern d'Andorra també saludarà la consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.