Sala de premsa

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, presidirà el plenari del Consell Nacional LGBTI

query_builder   14 juliol 2021 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, presidirà el plenari del Consell Nacional LGBTI

  • La secretària d’Igualtats, Mireia Mata, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa, també assistiran a la sessió plenària, dimecres 14 de juliol, a les 18h, al Palau de la Generalitat. 
  • El Consell Nacional LGBTI és l’òrgan de participació ciutadana que agrupa les entitats que treballen pels drets de les persones LGBTI+. 

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, presidirà la primera sessió plenària del Consell Nacional LGBTI des de la creació de la conselleria. La reunió tindrà lloc el proper dimecres 14 de juliol, a les 18h, a la sala Auditori del Palau de la Generalitat. 

La sessió plenària també comptarà amb la participació de la secretària d’Igualtats, Mireia Mata i Solsona, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa i Cantons. 

Durant el ple es posaran en comú les línies estratègiques sobre les que es treballaran al llarg dels propers mesos. 

El Consell Nacional LGBTI és l’òrgan de participació col·legiat constituït com espai de participació ciutadana superior en matèria de drets i deures de les persones LGBTI+. El Consell també ostenta les funcions d’òrgan consultiu de les administracions catalanes que incideixen en aquest àmbit. 

El Consell Nacional LGBTI delibera sobre les polítiques públiques que incideixen directament o indirectament en les condicions de vida de les persones LGBTI+. Els camps d'actuació del Consell Nacional LGBTI són els que tenen relació directa o indirecta amb l'apoderament i el reconeixement dels drets i les accions destinades a erradicar l'homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia que pateixen les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. 

Imatges i declaracions 

Els mitjans de comunicació interessats podran gravar imatges de recurs i declaracions a l’inici de la sessió, la qual se celebrarà a porta tancada. 

Es prega confirmar assistència a l'adreça de correu comunicacio.igualtat@gencat.cat o bé al mòbil 677 282 293. 

 

 

 

18:00|La consellera Verge es reuneix amb les entitats del Consell Nacional LGBTI. Palau de la Generalitat. Sala Auditori|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Iguatat i Feminismes, Tània Verge, juntament amb la secretària d'Igualtats, Mireia Mata, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI, Xavier Florensa, es reuniran amb les entitats que formen part del Consell Nacional LGBTI.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia