El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, clourà demà dimecres, 14 de juliol, una jornada d’implantació del Plaseqta adreçada a alcaldes del territori.

La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada que comptarà també amb les intervencions de la directora general de Protecció Civil, Mercè Salvat, el sots-director general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado, i la cap del servei de Protecció Civil de la Generalitat a Tarragona, Eli Llombart

Després de la jornada, a les 12:00 hores, el conseller i la delegada atendran els mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats en cobrir l’acte, caldrà que confirmeu assistència mitjançant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat 

El conseller Elena presideix una jornada d'implantació del Plaseqta adreçada als alcaldes del territori

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà una jornada d'implantació del PLASEQTA adreçada a alcaldes. Després de la jornada, a les 12:00 hores, el conseller i la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, atendran als mitjans de comunicació.

  • 10:15|Trobada amb alcaldes i alcaldesses . Edifici 112 (c. dels Pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

    El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es reuneix amb alcaldes i alcaldesses.

  • 12:00| Atenció als mitjans per part del conseller Joan Ignasi Elena i la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès. Edifici 112 (c. dels Pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

    El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, atendran als mitjans de comunicació.