Durant la visita, l'acompanyarà la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, farà demà una visita al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès per acomiadar i animar una representació dels esportistes catalans que hi ultimen la seva preparació de cara als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio.

L’acompanyaran la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el director del CAR, Ramon Terrassa.

Durant l’estada, la consellera farà un recorregut per les instal·lacions esportives i espais del CAR i conversarà breument amb els esportistes que aquests dies es preparen en el principal centre d’alt rendiment català per afrontar la cita olímpica (del 23 juliol al 8 d’agost) i paralímpica (del 24 d’agost al 5 de setembre) .

En acabar el recorregut, a les 11h, la consellera de la Presidència i el director del CAR atendran els mitjans de comunicació a l’exterior de l’entrada principal del centre.

Nota sobre la cobertura informativa:

A causa de la limitació d’aforament i les mesures de seguretat per la Covid-19, no està permès l’accés a l’interior del centre a redactors, càmeres ni fotògrafs. Amb tot, quan acabi l’acte, facilitarem als mitjans de comunicació fotografies i imatges en vídeo de la visita.

09:00|La consellera Vilagrà visita els esportistes olímpics i paralímpics catalans al CAR de Sant Cugat. CAR de Sant Cugat ( av. Alcalde Barnils, 3-5)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, farà una visita al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès per acomiadar i animar una representació dels esportistes catalans que hi ultimen la seva preparació de cara als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. L’acompanyaran la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el director del CAR, Ramon Terrassa.