• També hi prendran part el vicepresident del Govern, la consellera de la Presidència, els consellers d’Interior i de Salut i la portaveu del Govern

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà aquesta tarda una reunió extraordinària de la comissió delegada en matèria de Covid-19. A la trobada, que es farà de manera presencial i telemàtica al Palau de la Generalitat, a les 17.00 hores, també hi participaran el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; els consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena, i de Salut, Josep Maria Argimon, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

La reunió serà a porta tancada però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. 

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir el mut caldrà que disposin del carnet de premsa del Palau o del carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, serà necessari acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

17:00|Reunió de la comissió delegada en matèria de Covid-19. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà una reunió extraordinària de la comissió delegada en matèria de Covid-19.