Sala de premsa

El president Aragonès visitarà demà, dimecres, els nous instituts d'ensenyament de Caldes de Malavella i Vilablareix

query_builder   25 agost 2021 09:45

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès visitarà demà, dimecres, els nous instituts d'ensenyament de Caldes de Malavella i Vilablareix

 

  • El conseller d’Educació acompanyarà el cap del Govern durant la visita a aquests dos centres que obriran les seves portes el proper mes de setembre
  • El president i el conseller faran una atenció als mitjans de comunicació després de la visita a l’Institut de Vilablareix

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, farà demà dimecres, 25 d’agost, una visita als nous Instituts del municipis de Caldes de Malavella i de Vilablareix. Ambdós centres obriran les seves portes aquest proper curs escolar.

El cap del Govern arribarà a les 9.45 hores al nou institut de Caldes de Malavella. Acompanyat del conseller Gonzàlez-Cambray; de l’alcalde del municipi, Salvador Balliu, i de la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, Aragonès farà un recorregut per les instal·lacions del nou centre, i es reunirà amb l’equip directiu de l’Institut, encapçalat per la directora, Montserrat Mitjants.

El nou Institut, que substituirà els mòduls prefabricats on fins ara s’impartien les classes de secundària al municipi, oferirà 13 grups i escolaritzarà 328 alumnes. El Departament d’Educació ha invertit en la seva construcció prop de 4 milions d’euros.

Prèviament a aquest acte a l’Institut, el president farà, a les 9.00 h, una visita institucional a l’Ajuntament de Caldes de Malavella, on serà rebut per l’alcalde i la resta de regidors.

Vilablareix

Un cop finalitzada l’estada a Caldes de Malavella, el president Aragonès es desplaçarà a Vilablareix, on arribarà a l’Ajuntament a les 11.15 hores. El cap del Govern, que serà rebut per l’alcalde, David Mascort, i la resta de regidors del consistori, signarà al Llibre d’Honor.

Tot seguit, el president i el conseller d’Educació aniran fins a l’Institut de Vilablareix per tal de fer una visita al nou edifici. Acompanyat del director del centre, Miquel Font, farà un recorregut per les instal·lacions i es reunirà amb l’equip directiu.

Un cop finalitzat el recorregut, el president de la Generalitat i el conseller d'Educació faran una breu atenció als mitjans de comunicació (12.45 aprox.), al vestíbul d’aquest centre d’ensenyament.

El nou Institut de Vilablareix començarà a funcionar el curs 2021-2022, amb un total de 22 grups i 633 alumnes d’ESO i batxillerat. S’hi ha invertit més de 6.500.000 euros en la seva construcció i el centre rep alumnat de les escoles de Vilablareix, Quart, Fornells de la Selva i Aiguaviva.

 

 

 

 

09:45|Visita d'obres del nou Institut del municipi. Av. dels Països Catalans , s/n|Caldes de Malavella (Selva)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, farà una visita d’obres al nou Institut del municipi, que obrirà les portes el proper curs escolar.  El cap del Govern farà un recorregut per les instal·lacions del centre i es reunirà amb l’equip directiu.  Prèviament, a les 9.00 hores, el cap del Govern farà una visita institucional a l'Ajuntament de Caldes de Malavella, on serà rebut per l'alcalde, Salvador Balliu, i la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral.

`